Blog

Wij serveren een divers scala aan klanten in de industrie differerent sectoren, waaronder banken,
financiële dienstverlening, Reclame & Media. IT, Retail en Professional Services.

31

Jan

2012

Wat levert mijn website op?

global top nav bg

De vraag wat kost een website wordt erg veel gesteld. Natuurlijk is dat belangrijk – zeker in tijden waar in het economisch minder gaat... Maar minstens net zo belangrijk is de vraag: ‘Wat levert mijn website op?’ Immers een goedkope website die geen resultaat levert is even goed heel duur geweest. In dit artikel gaan we dan ook in op de opbrengsten van een bedrijfswebsite.

Lees meer

21

Dec

2011

Nieuwe regels voor het versturen van nieuwsbrieven

SetSize188138 keurmerken

In de strijd tegen de ongewenste email is er weer een nieuwe stap gemaakt. E-commerce branche-vereniging,  Thuiswinkel.org, werkgeversorganisatie VNO-NCW en direct marketing branche-vereniging DDMA hebben gedragsregels opgesteld. Dit is eigenlijk een concrete uitwerking van de bestaande wetgeving met name gericht op het vergroten van de transparantie. Het is dus geen wetgeving maar het zijn branche afspraken.

Lees meer

05

Dec

2011

6 tips om de conversie van je (Magento) webshop te verhogen

SetSize188138 conversion funnel2

Een webshop -en eigenlijk elke website - is nooit af: als je live gaat met de site begint het werk eigenlijk pas. De meest aandacht gaat veelal uit naar het verkeer. Hoeveel bezoekers trekt de site? Maar de conversie zou eigenlijk meer aandacht moeten krijgen. Zeker voor beginnende webshops is het vaak beter om te investeren in de conversie dan in meer traffic. Hier volgen een zestal tips om de conversie te verhogen.

Lees meer

17

Okt

2011

7 verkeersbronnen voor meer bezoekers naar je website

SetSize188138 traffic sources 5

Laatst zagen we bij een klant dat meer dan 50% van de bezoekers via Adwords komt. Gevaarlijk – want het Adwords verkeer wordt steeds duurder. Er liggen duidelijk kansen om meer bezoekers te trekken via andere bronnen zoals organisch verkeer en social media. Waar moeten de bezoekers vandaan komen? Hoe ziet nu een ideale verdeling in verkeersbronnen eruit?

Lees meer

12

Mei

2011

Conversie doelen

SetSize188138 conversion goals

Een conversiedoel is een gewenste actie van een bezoeker, bijvoorbeeld een productverkoop of een ingevuld contactformulier. Maar naast deze voor de handliggende doelen, zijn nog veel meer conversiedoelen mogelijk. Bied je bezoekers verschillende interactie mogelijkheden en je zult beter converteren!

Lees meer

18

Apr

2011

Ongeduldige bezoekers op je website houden

SetSize188138 speed meter

Bezoekers zijn ongeduldig en willen snel hun doel op de website bereiken. Als het allemaal te lang duurt dan zijn ze zo weer weg. Hoe kun je er voor zorgen dat de ongeduldige bezoekers toch een positieve ervaring hebben? Hier volgen een aantal tips.

Lees meer

06

Apr

2011

4 Tips om meer uit uw nieuwsbrieven te halen

SetSize188138 newsletters examples

Email marketing wordt nog veel onderschat of op zijn minst niet optimaal ingezet door veel organisaties. Dit terwijl email marketing – mits goed ingezet – een goedkope en effectieve manier van klantencontact is. Hier volgen vier veel voorkomende verbeterpunten voor uw nieuwsbrieven.

Lees meer

09

Maa

2010

Slecht presterende pagina's identificeren en repareren

SetSize188138 bad performance1

Slecht presterende pagina's helpen bezoekers niet met het uitvoeren van hun taken, zoals het vinden van informatie (contactgegevens, prijzen) of het kopen van een product.  Uiteindelijk bereikt de website dus ook niet haar doelen. Thumbs down! Dat kan natuurlijk niet.  Maar hoe kun je slechte pagina's vinden en wat kun je er aan doen?

Lees meer

22

Jun

2009

Spamverbod voor B2B email marketing per 1 oktober

SetSize188138 opta2

Sinds 1 oktober 2009 is de Telecom wetgeving voor het versturen van email naar bedrijven aangescherpt. Al sinds 2004 geldt er een spamverbod voor consumenten. Nu dus ook voor bedrijven. Maar wat betekent dit concreet voor je email campagnes?

Lees meer