ecommerce inner9


e-Commerce

Meer online verkoop met een converterende en geoptimaliseerde webwinkel

eCommerce

Webshop opzetten

U wilt een webshop beginnen, maar heeft niet de kennis, mensen en/of de bandbreedte in huis om dit zelf te doen? Moona E-commerce heeft ruime ervaring in het opzetten van professionele webshops die gebruiksvriendelijk zijn voor zowel de klant als de beheerder. Ze zijn zoekmachine vriendelijk en zorgen ervoor dat uw klanten daadwerkelijk tot een effectieve manier van kopen overgaan. Om uw webwinkel tot een succes te maken, werkt Moona E-commerce met het volgende stappenplan.

Webshop aanpak; hoe start ik een webshop?

Het opzetten van een webshop kan een aantal vragen oproepen. Denk aan:

  • Hoe start ik een webshop?
  • Wat zijn de belangrijkste onderdelen van mijn shop online?
  • Hoe bereik ik zoveel mogelijk klanten?
  • Hoe kan ik die klanten het beste bewegen tot een aankoop?
  • Wie kan mij hierbij helpen?

Bij Moona E-commerce werken wij met een team van ervaren mensen, die graag bij u langs komen om een antwoord te geven op de bovenstaande vragen. Als ook gezamenlijk een webshop aanpak voor te stellen die 100% sluitend is op uw organisatie en afzetmarkt (-en). Het laatste betreft steeds vaker in meerdere kanalen tegelijkertijd (multi-channel). Los van de verkopen op een fysieke locatie, wordt er meer en meer online verkocht, via een webshop die op de computer, de laptop en steeds vaker ook op de smartphone werkt. Mobiel shoppen is definitief doorgebroken. Multi-channel lijkt voor elke verkopende partij een “must” te worden. De fysieke aanwezigheid biedt het voordeel bezocht te kunnen worden. Maar wie in de toekomst voorop wil blijven, zal niet alleen online actief moeten zijn, echter ook de diverse afzetkanalen optimaal op elkaar af te stemmen.

Lees meer over de webshop aanpak

Webshop Ontwerp

Als de aanpak is bepaald, maakt Moona E-commerce een ontwerp voor uw webshop. Hierbij komen techniek en visualisatie samen, twee disciplines waar de medewerkers van Moona Consulting veel ervaring mee hebben. Het ontwerp moet aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk zijn voor zowel de klanten en de beheerder.

Lees meer over webshop ontwerp.

Webshop Bouw

Moona Consulting bouwt professionele webshops met Magento E-commerce software, het meest gebruikte webshop platform in Nederland. Wij maken gebruik van ‘open source’. Dit houdt in dat u uw webshop zelf gemakkelijk kunt aanpassen. Magento is eenvoudig in het gebruik en geschikt voor kleine en grote webshops.

Lees meer over webshop bouw.

Integratie Backoffice 

Moona Consulting integreert de webshop met de backoffice van uw bedrijf. We automatiseren het logistieke proces dat in werking treedt zodra er een bestelling is geplaatst op de webshop. Er wordt een verbinding gemaakt tussen Magento (het systeem van de webshop), uw boekhoudsysteem, voorraadbeheer en uw logistieke onderdelen zodat alles naadloos op elkaar aansluit.

Lees meer over de integratie backoffice.

Online Marketing

Behalve met de start van uw webshop, helpt Moona Consulting uw bedrijf met het genereren van meer omzet en rendement. Door de goede vindbaarheid van uw webshop op internet trekt uw webshop meer klanten aan. Wanneer ze in de webshop zijn, verleiden we uw bezoekers tot het doen van aankopen of het ondernemen van actie, zoals een product aankopen, het abonneren op een nieuwsbrief of een contactformulier voor meer informatie in te vullen.

Lees meer over online marketing.

Webshop Beheer

Moona E-commerce draagt de zorgt voor een volledig beheer, het voortdurend meten van de effectiviteit en verder optimaliseren van uw webshop in de verschillende digitale afzetkanalen. Wij kunnen u veel operationeel werk uit handen nemen en er zorg voor dragen dat uw webshop 24/7 beschikbaar is en blijft.

Lees meer over webshop beheer.