ecommerce inner9


e-Commerce

Meer online verkoop met een converterende en geoptimaliseerde webwinkel

Webshop Aanpak

Het team van Moona E-commerce bepaalt samen met u in een orienterend gesprek de mogelijke aanpak voor het webshop gedeelte van uw bedrijf. In dit gesprek laten wij u zien hoe u online kunt inspelen op de diverse behoeften van uw klantgroepen. Het ene bedrijf en product of dienst is het andere niet, des te belangrijker ook om gezamenlijk te bepalen wat de randvoorwaarden zijn voor uw bedrijf, marktcategorie en product of dienst
In de aanpak lichten wij ook toe hoe u uw fysieke en online verkoop activiteiten het beste op elkaar aan kunt laten sluiten. Wij geven u daarnaast ook advies over het automatiseren en integreren van uw logistiek, voorraadbeheer en boekhouding met de webshop. Onze experts kunnen u verder laten zien hoe u een multi-channel benadering kunt inzetten om uw verkoop te verhogen.

Wat is een multi-channel benadering en wat betekent dit mogelijk voor u?

  • Klanten komen via meerdere kanalen, zoals hun smartphone, tablet, laptop en/of bij uw winkel terecht.
  • Moona E-commerce zorgt ervoor dat uw webshop goed zichtbaar, vindbaar en toegankelijk is op internet.
  • Op deze manier biedt u bestaande klanten extra kanalen aan om uw product te kopen.
  • U boort potentieel een nieuwe groep klanten aan die vrijwel alleen online koopt.
  • De experts van Moona E-commerce zetten zoveel mogelijk bezoekers van uw webshop tot concrete actie aan. Bijvoorbeeld tot het aanvragen van informatie.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over een optimale Webshop aanpak, die het beste bij uw onderneming past.