ecommerce inner9


e-Commerce

Meer online verkoop met een converterende en geoptimaliseerde webwinkel

Webshop Beheer

In het huidige digitale tijdperk moet uw webshop 24/7 beschikbaar zijn. Door het toenemende gebruik van smartphones en tablets in het online aankoopproces wordt het steeds belangrijker om een optimale ervaring van uw webshop aan uw klanten te bieden.  Moona E-commerce biedt u de volgende diensten, na de oplevering van uw webshop:

Functioneel Beheer & Support:

  • Het complete beheer van de content van uw webshop (vb. product catalogus, prijslijsten updaten) .
  • Verzenden van periodieke nieuwsbrieven en up-to-date blijven op de sociale media (vb. onderhoud aan uw Facebook pagina of Twitter account).
  • Veranderingen aanbrengen (cosmetisch of functioneel) in uw webshop betreffende nieuw functionaliteiten (maatwerk) of bepaalde instellingen (vb. korting staffels, verzend of betaal methode)

Conversie Optimalisatie (“Meten is Weten”):

Optimalisatie van uw webwinkel door middel van o.a. Store Traffic analyse, Mouse Tracking analyse, A/B en Multivariate testing en een Sales Funnel onderzoek van de webshop.

En/of  

Een continue of periodiek analyse van de effectiviteit van uw online marketing inspanningen (vb. SEO, SEA, Social Media campagnes), alsmede het aanbrengen van de noodzakelijke en tijdig gewenste aanpassingen.

Onze specialisten kennen de valkuilen op het gebied van webshop design, gebruikers ervaring en conversie-optimalisatie en dragen al snel mogelijke verbeterpunten aan die tot een nog beter commercieel resultaat zullen leiden.

Technisch Beheer & Support:

We vormen als het ware uw “interne” service desk op de Webshop voor zowel gebruikers als beheerders.En kunnen los van het adequaat oplossen van incidentele technische problemen verder ook de prestatie van de applicatie omgeving en uw hosting op continue basis blijven monitoren.

Advies & Ondersteuning:

Mocht u het beheer van uw webshop in eigen handen willen houden, dan kunt u bij Moona Consulting ook na oplevering van uw webshop terecht voor (ad-hoc) advies en ondersteuning.