Over ons

Een internationaal technologiebedrijf gespecialiseerd in 
Web Development, e-Commerce en Business Solutions

Wie zijn wij?

Moona Consulting is een webdevelopment bedrijf gespecialiseerd in het realiseren van hoogwaardige websites, ecommerce en software oplossingen. Sinds de oprichting in 2004 is Moona Consulting een onafhankelijk, gestaag groeiend bedrijf met als missie om onze klanten te helpen met online oplossingen die bijdragen aan het bedrijfsresultaat: Online solutions for bottom line success!

Voor het bouwen van een professionele webshop, bedrijfswebsite en web applicatie zijn een aantal aspecten van belang:

Content: onderwerpen, type (tekst, whitepapers, video, forum) voor de doelgroepen in de verschillende stadia van het koopprocess
Design: professioneel ontwerp dat aanspreekt bij de doelgroepen
Vindbaarheid:  de doelgroepen kunnen de website vinden via relevante zoekopdrachten (Google) en gerelateerde (social media) websites
Gebruiksvriendelijkheid: bezoekers kunnen snel en makkelijk navigeren en hun doelen bereiken op de site
Conversie: bezoekers worden verleid om tot een actie over te gaan (product kopen, volgen op social media, contact formulier invullen)

Moona Consulting heeft ‘best practices’ en tools ontwikkeld om deze vijf aspecten te ondersteunen en continue te verbeteren op basis van webanalyse en testen.  Onze aanpak kenmerkt zich door de focus op de gebruiker en het meten van processen en resultaten. We hebben een internationaal team en kantoren in Amsterdam en Mumbai (India).


Ons klanten portfolio varieert van ambiteuze startende bedrijven tot gevestigde MKB bedrijven en grote multinationals. We bedienen diverse sectoren, zoals retail & mode, energie, financiële en professionele diensten.