web development13

Website
Ontwikkeling

Realiseer meer leads met uw corporate website verbeter de interne communicatie met uw intranet

Intranet

Betere interne communicatie met uw intranet

Hoe kunt u een interne online community faciliteren en de samenwerking versterken? Hoe ondersteunt u uw (sales, HR) processen met uw intranet? Hoe kunt u documenten, procedures en audio-visueel materiaal goed presenteren op uw intranet? Moona Consulting kan u helpen met het bouwen van een doordacht en veilig intranet dat u makkelijk zelf kunt onderhouden.

Faciliteer samenwerking en teamwork – ook op afstand

Professionals werken steeds meer vanuit verschillende locaties: bij de klant vanuit thuis, onderwerg of op een ander kantoor. Een intranet kan de samenwerking en co-ordinatie sterk verbeteren. Discussie forums, medewerkersprofielen, agenda’s en bedrijfsgegevens zijn allemaal centraal beschikbaar. Moona Consulting kan een veiligen krachtig intranet voor u bouwen; we kunnen u ook helpen met het integreren van uw intranet in uw totale applicatie-architectuur. Bijvboorbeeld met het uitwisselen van personeel en klantengegevens vanuit uw CRM of emailsysteem.

Het delen van kennis en het beheren van documenten

Met uw intranet kunt u de kennis binnen uw bedrijf centraal beheren. Met een krachtig intranet wordt het vinden van kennis en informatie veel effectiever. Een stuk efficienter dan uw vraag per email naar diverse collega’s te sturen. De volgende content kunt u bijvoorbeeld plaatsen:

  • Handleidingen (mbt processen en producten)
  • Artikelen
  • Presentaties, videos en foto’s
  • Forums

Moona Consulting helpt u om een goed gestructureerd intranet op te zetten, zodat gebruikers eenvoudig informatie delen en vinden. Inclusief een krachtige zoekfunctie en een gebruikstoegang, zodat gebruikers alleen de relevante informatie te zien krijgen. .

Uw intranet bouwen met Moona Consulting:
  • Hoge kwaliteit: uitgebreid getest en goed afgebeeld in de relevante browsers
  • Ervaring: we hebben diverse intranet applicaties reeds gerealiseerd, inclusief integratie met andere applicaties
  • Advies: wij bouwen, maar denken ook met u mee; we kunnen u helpen met zowel de technische inrichting als de invoering van uw intranet.

Meer weten? Neem contact op of vraag een demo aan!