web development13

Website
Ontwikkeling

Realiseer meer leads met uw corporate website verbeter de interne communicatie met uw intranet

Microsite

Genereer meer leads met uw microsite

Hoe kan een microsite uw marketingcampagne ondersteunen? Snel een aparte landingpagina voor een Adword campagne nodig? Hoe krijgt u meer conversie met uw microsite? Moona Consulting heeft veel ervaring met het bouwen van effectieve, converterende microsites.

Ondersteun uw marketingcampagne

Een microsite ondersteunt uw marketingcampagne in het genereren van leads of sales, al dan niet met een aparte domeinnaam. Bijvoorbeeld:

  • Google adwords campagne: conversie gerichte microsite voor een specifieke product of dienst
  • Offline campagne: TV / print campange die verwijst naar een makkelijk te onthouden URL waar de de klant meer informatie kan vinden en zijn contact gegevens kan achterlaten.
Meetbare resultaten, continue verbetering

Voor een goede conversie van uw microsite zijn het de kleine dingen die het verschil maken. Het juiste plaatje, de juiste text, een makkelijk invulformulier. We meten de resultaten voor u en kunnen bepalen welke elementen het meeste resultaat leveren.

Uw microsite bouwen met Moona Consulting:
  • Hoge kwaliteit: werkende functionaliteit en pixel perfect realisatie in verschillende browsers;
  • Ervaring: we hebben diverse soorten microsites en actiesites reeds ontwikkelt
  • Snelheid: campagnes staan altijd onder tijdsdruk. Moona Consulting kan uw microsite desgewenst binnen enkele dagen publiceren.
  • Advies: wij bouwen, maar denken ook met u mee. U krijgt gratis tips en best practices mbt conversie, call to action, vindbaarheid en tekst schrijven voor uw actiesite.